Müller-Csikós Anikó

Kedves Rosabella Szalon, Kedves Anita!

Hétvégén volt a Mi nagy napunk és elkészült az első fotónk, amelyet most szeretettel osztok meg Veletek. A ruhámra és az érzésre, amelyet benne éreztem, nincsenek szavak…

Korábban nem is gondoltam, hogy egy ruha ekkora hatással lehet rám – és másokra is. 🙂 Köszönöm Anitának a kedvességét, sokat jelentett a próbák alatt. A fátyolos és a ruha teljességét megmutató közelebbi képeket is küldeni fogom, amint kész lesznek.

 

Sok szeretettel és köszönettel: Müller-Csikós Anikó

Benkó Melinda

A ruha egy álom volt még egyszer köszönjük!

Póczak Edina

Kedves Rosabella Szalon, kedves Anita!

 

Szeretném megköszönni a sok kedvességet és türelmet, amit a próbák során kaptam tőled.

Nálatok tényleg hercegnőnek éreztem magam. Mindenki dicsérte a ruhát, és mondták, hogy ez a ruha pont én voltam! 

 

Üdv, Edina

Balázs Kornélia

Kedves Rosabella szalon, Kedves Anita!

 

Szeretném megköszönni azt a rengeteg segítséget, hozzáértést, türelmet és jókedvet, amit tőletek kaptam ahhoz, hogy megtaláljam álmaim menyasszonyi ruháját. Csodálatosan éreztem benne magam és minden vendég dicsérte! 🙂 Köszönöm, hogy hozzájárultatok, hogy igazán tökéletes napunk legyen! 🙂

 

Ruha: Hafli Üdvözlettel: Minya-Balázs Kornélia 🙂

Gyarmati Dóra

Kedves Rosabella Szalon! Kedves Anita!

Szeretettel küldök néhány képet a gyönyörű Zurana ruháról, illetve az esküvőnkről.

Szeretném megköszönni, hogy ebben a csodálatos ruhában élhettem át életem legszebb napját. Fantasztikus volt viselni! Az első próbán, amikor kihoztátok egy fogason, már az anyagától elájultam, és amikor felvettem, teljesen beleszerettem. Anyukám is rögtön látta az arcomon, hogy ez lesz az én ruhám. 🙂 A násznépből is mindenki dicsérte.

Amit még külön szeretnék elmesélni: a kreatív fotózásunkon egy idegen fotós is odajött (aki éppen egy másik párral fotózott), és megkérdezte, hogy megtudakolhatja-e, honnan van a ruhám, mert gyönyörű! 🙂

Kedves Anita, köszönöm a sok segítséget, a rugalmasságodat, a kedvességedet. A szalon gyönyörű, egy élmény volt minden egyes alkalom, amikor odamehettem.
Köszönettel: Gyarmati Dóri

Kelédi Annamária

Kedves Anita!

 

Küldök néhány képet a csodálatos Estio ruháról, és rólam.

Elegáns volt, és mintha nekem tervezték volna.

Bende Boglárka

Kedves Rosabella Szalon!

Szeretnék Nektek pár fotót küldeni, csak nagyon nehéz volt olyat találni, amin összességében látszik a ruha.
Meg szeretném köszönni a sok kedvességet és türelmet amit a próbák során tőletek kaptam! Úgy érzem nagyon jól döntöttem, hogy Nálatok kerestem a nagy napra a számomra tökéletes ruhát! Nagyon jól éreztem magam ebben a ruhában és a vendégektől is rengeteg dicséretet kaptam köszönöm, hogy hozzájárultatok e nap tökéletességéhez.

Takácsné Sánta Nikolett

Ez a pár kép nem is adja vissza milyen csodaszép volt az a nap, mikor kimondtuk az igent, viszont, azt igen, hogy tökéletes választás volt a ruha.  Köszönjük a szakértelmed, a türelmed és kedvességed!

Nagyon sok boldog és meseszép menyasszonyt kívánunk a jövőben!

Tóth Virág

Kedves Anita!

Szeretném neked megköszönni azt a profizmust, amivel végig segítettél kiválasztani illetve tökéletesen rám igazítani a ruhát. Impozáns és nyugodt környezetben válogathattam  a  szebbnél szebb ruhák között. 

Túlzások nélkül állíthatom, hogy mindenki el volt ragadtatva a ruhától (köztük én is), illetve megkaptam azt a bókot is, hogy ilyen különleges ruhát még nem is láttak. 

Köszönöm még egyszer, hogy ezzel a ruhával megkoronázhattam életem legszebb napját. 

Üdvözlettel: Tóth Virág

Nagy-Gaál Veronika

Sziasztok!

Köszönöm Nektek a profi segítséget álmaim menyasszonyi ruhájának megtalálásában 🙂

Köszönöm, 

Nagy-Gál Veronika